A—ARK | Archifield Arkitekter MAA

Arkitektur

ARKITEKT | TEGNESTUE
A-ARK | Archifield Arkitekter MAA/DANSKE ARK
Arkitekt Tegnestue (DK) , med fokus på kvalitet, etik, æstetik og brugervenlighed.
Ledende Arkitekt MAA, Niels O. Nielsen
— tager hånd om hele byggeprocessen fra areal planlægning til detaljeprojektering af alle typer bygninger, både nybyggeri og rehabilitering.

 

ARKITEKTUR

 
Linkedin_GFX_grafik8.jpg
 
 

Vi ønsker at lade arkitekturen skabe sit eget sprog i et dynamisk samspil mellem det pragmatiske og det poetiske.

Vi har en bred faglig spændvidde, men tegnestuens kerneområder ligger indenfor bolig og institutions- byggeri. I vores søgen efter nye udfordringer er vi altid på udkig efter nye tilgange, der forholder sig til den enkelte opgaves potentiale og særpræg.

Vi forholder os til arkitekturen på en logisk, pragmatisk måde og er forankret i den nordiske tradition. Samtidig tror vi på, at tradition og innovation er forenelige begreber og arbejder målrettet på at udvikle projekter, der forankres i tid og sted.

Det enkelte projekt skræddersyes i samarbejde med bygherren. Derfor ligner de forskellige projekter heller ikke hinanden. Alle opgaver er specielle og kun de parametre, der er evigtgyldige genbruges.

I projekterne lægger vi meget vægt på studier af lys og materialer. På det punkt har vi opbygget et erfaringsgrundlag, som vi hele tiden bygger videre på, og kontinuerligt forsøger at indarbejde i vores procesudvikling.

 
archifield_values2-2.jpg